Falfűtés, falhűtés

Falfűtésnél a teljes fal felületét gyorsan és egyenletesen felmelegítjük a fűtőcsőrendszer segítségével. A konvekciós fűtési rendszerekkel ellentétben a sugárzó hővel működő falfűtés kellemes hőmérsékletre melegíti a helyiséget anélkül, hogy huzatot okozna. Nyáron ugyanezzel a rendszerrel a helyiséget kellemes hőmérsékletre lehet hűteni. Variotherm száraz, illetve nedves falfűtés, -hűtési renszereket is kínál. 

Száraz falfűtési panelek

Száraz falfűtési paneljeink hasonlítanak a gipszkarton panelekre de valójában a gipszkartonnál lényegesn erősebb, tömörebb 18 mm vastag gipszrost panelekbe ágyazott speiális hűtő, -fűtőcsővekkel ellátott panelek. 

A tartószerkezet megegyezik a gipszkarton vázszerkezettel, míg felhelyezésnél a csavarok pozíciója a paneleken jelölve van, hogy véletlenül se rongálljuk meg az inegrált csöveket. Beépítésnél mindig kövesse a termékoldalon megtalálható útmutatót!

Nedves falfűtési rendszerek

Nedves falfűtési, -hűtési rendszereinknél tartősínt rögzítünk a falra, majd a fűtő-, hűtőcsövet ezen sinekbe helyezzük, így biztosítjuk a megfelelő csőtávot.

Minden termékünk mellé technikai dokumentációt biztosítunk, melyet megtalál a termékoldalon. Fontos, hogy mindig kövesse a dokumentációban leírtakat!